Home Page | TINA&SABIRA HADZIC | FOTO'S/SLIKE | BESTE AKTIE`S | VERSLAGEN VAN TINA&SABIRA HADZIC | Links+Banners+VITEZANI | BESIM&SEAD HADZIC | MEDIA/TINA&SABIRA/CVV ORANJE NASSAU | FAM.HADZIC | HOME PAGE | Haarlem Cup 2007 | Toernooi van Tina&Sabira | De Beleving | VOETBAL LINKS

 

                               

 
Verslag 4e Rabobank Meiden Toernooi VV Eenrum 7 juni 2008-        
Toernooi eindigt bij zowel MD als MC in een spannende ontknoping
-          MC1-Finale: Oranje Nassau verslaat RKHVV na strafschoppen
-          DM1-Finale: Drachtster Boys wint van Hooglanderveen na penalty’s
-          Toernooi dankzij alle speelsters, begeleiders en vrijwilligers weer groot succes 
                                                                           
Op zaterdag 7 juni 2008 organiseerde de VV Eenrum het 4e Rabobank Meiden Toernooi. Het evenement verliep geweldig en de 500 speelsters maakten er weer een waar voetbalfeest van:  met name de finales waren voetbal op hoog niveau en er was weer een heel gezellige en sportieve sfeer. De teams kwamen uit zes provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Noord Holland (Texel), Utrecht (Hooglanderveen dat met liefst 5 teams deelnam) en Gelderland (Witkampers uit Laren en RKHVV uit Huissen). Het toernooi was over 8 poules onderverdeeld in vier groepen zodat de teams in het algemeen zeer gelijkwaardig waren


Het MC-Toernooi (Meiden Junioren, tot 16 jaar)
 

MC1: Strafschoppen moesten de beslissing brengen om de plaatsen 1 tot en met 4
MC2: SIOS verslaat Gorecht met 1-0 in finale 

Een fantastische MC1-finale op topniveau boden de speelsters van Oranje Nassau en RKHVV  het publiek, met werkelijk twee schitterende doelpunten van de beide linkervleugelspitsen: RKHVV (hun nieuwe C-Meidenteam van volgend seizoen) kwam op voorsprong nadat een klein foutje zeer fraai en beheerst werd afgerond, vervolgens schoot ON vanaf de linkerkant van het veld de bal via een schitterende curve precies in de rechterbovenhoek. Daarna leek RKHVV misschien nog recht te hebben op een strafschop, maar de eindstand werd 1-1 zodat strafschoppen (met de beide teams gearmd in de middencirkel dat een fraai plaatje opleverde) de beslissing moesten brengen: de Groningse meiden bleken hierin net iets sterker: 7-6. Ook de kleine finale moest worden beslist via penalty’s: VIOD (Driesum/Wouterswoude) won van Witkampers. FC Assen werd 5e, Zwaagwesteinde (de vervanger van Wolvega dat vandaag de Bekerfinale won) keurig 6e.

De eindstand van de beide MC-poules: 

MC1:
 1 – Oranje Nassau
 2 – RKHVV
 3 – VIOD
 4 – Witkampers
 5 – FC Assen
 6 – Zwaagwesteinde
 7 – Hooglanderveen MC1
 8 – Warffum
 9 – Hunsingo
10 – Eenrum
11 – Hooglanderveen MC2

MC2:
 1 – SIOS
 2 – Gorecht
 3 – Drachtster Boys
 4 – Helpman
 5 – Hooglanderveen MC3
 6 – Eenrum
 7 – Appingedam
 8 – Texel ‘94
 9 – Gorecht
10 – Vinkhuizen
11 – Pekela 2000

(Helpman MC1 en Viboa MC1 moesten helaas nog laat afzeggen)

Met Buitenveldert als winnaar in 2005, RKHVV in 2006 en Oranje Nassau in 2008 kent het toernooi inmiddels drie zeer aansprekende winnaars. In 2007 moest het toernooi wegens de hitte worden stilgelegd, maar stonden er vier topteams in de halve finales: Oranje Nassau, RKHVV, Be Quick ’28 Zwolle en FC Wolvega.

Het MD-Toernooi (Meisjes Pupillen, tot 13 jaar) 

MD1: Friezinnen winnen in finale nipt van Utrechtsters na strafschoppen
MD2: Meiden Eenrum wederom in finale, SIOS wint 

Net als bij MC1 moesten ook bij MD1 de eerste vier plaatsen worden beslist via penalty’s. Na een 0-0 eindstand in de finale, werd in de strafschoppenreeks van 10, er slechts één benut: Drachtster Boys won met 1-0 van Hooglanderveen. Ook de kleine finale eindigde gelijk, Omlandia won na penalty’s van Warffum. De Eenrumer meisjes deden het ook weer uitstekend: in de MD2-poule werd net als vorig jaar de finale bereikt, hierin bleek SIOS net iets te sterk. 

MD 1:
1 – Drachtster Boys
2 – Hooglanderveen
3 – Omlandia
4 – Warffum
5 – Hunsingo
6 – Eenrum
7 – Vinkhuizen
8 – De Heracliden

MD2:
1 – SIOS
2 – Eenrum
3 – Hunsingo
4 – Hooglanderveen
5 – De Heracliden
6 – Gelegenheidsteam
7 – Viboa
8 -  Eenrum (E- Meisjes


Sabira Hadzic met nr. 4

Verkiezing beste speelster en keepster
 

Ook dit jaar werd door leden van de VV Eenrum bij de 4 groepen de in hun ogen vandaag beste speelsters en beste keepsters gekozen: 

MC1: speelster Sanne Mulder (Oranje Nassau), keepster Cissie Goor (Warffum)
MC2: speelster Anouka Huisman (SIOS), keepster Pekela 2000
MD1: speelster Sabina Jansen (Warffum), keepster Mara Woudstra (Omlandia)
MD2: speelster Kim Mulder (Eenrum), keepster Rosanna Datema (SIOS) 

Fair Play Prijs 
De Sportiviteitprijs ging dit jaar naar Gorecht MC1 uit Haren.  
Alle speelsters, begeleiders, sponsoren en vrijwilligers bedankt! 

Het toernooi was weer een groot succes en is uitstekende promotie voor het meidenvoetbal, zeker door de leuke sfeer die het toernooi met zich meebrengt. Daarnaast is er uitstekend voetbal te zien en de kans is groot dat meiden die vandaag in Eenrum in actie kwamen, in de toekomst zullen spelen in de Hoofdklasse en wellicht de Vrouwen Eredivsie. Oranje Nassau is immers de sattelietclub van SC Heerenveen en speelsters van RKHVV zijn bijvoorbeeld reeds doorgestroomd naar FC Twente en zelfs naar het buitenland.

Uiteraard zal in 2009 de 5e editie van dit Meidentoernooi plaatsvinden, hiervoor is nu reeds belangstelling van verenigingen uit diverse provincies en zelfs een team uit Duitsland heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in deelname volgend jaar, wellicht wordt het toernooi dus internationaal. Uiteraard willen we weer iedereen bedanken die voor deze geweldige dag hebben gezorgd, zoals de EHBO voor de wederom zeer professionele begeleiding, het scheidsrechterskorps, het kantine- en cateringpersoneel, onze scouts van vandaag, alles speelsters en begeleid(st)ers (zeker de teams die van ver kwamen: Witkampers, Hooglanderveen, RKHVV, Texel), de terreinmedewerkers, directeur Hans van Der Werff van hoofdsponsor Rabobank West Groningen die de prijsuitreiking op een leuke manier verzorgde, en uiteraard onze subsponsoren. 

De foto’s en eventueel verder nieuws zullen binnenkort te zien zijn op de site van de club: www.vveenrum.net  

Tina Hadzic&Sabira Hadzic Oranje Nassau C1 in Tijdschrift Vrouw & Voetbal

Tina Hadzic& Sabira Hadzic met Larissa,Ana,Minka Ongeslagen Kampioenen van 5de KNVB Nationale Meisjes/Vrouwenvoetbaldag 4x4 in FC Omniworld Almere
Kijk ook Video Tegen  Voetbalacademie Stedoco 3-2 GewonnenVia  
 

WINAARS OLYMPIC MISSION IN AMSTERDAM 2007 TAHIRA (TINA) HADZIC MET ROLINGCOLLEGE UIT GRONINGEN BRUGKLAS 1 EN 3   

                             Sabira Hadzic(4-de beneden vrnl)Kampioen knvb o13  1-ste toernooi Gasselte 2007Tina Hadzic  

(eerstebeneden vlnr) Kampioen  Knvb toernooi in Donkerbroek 2005 en Gasselte 2006  

 

 

Laatste wijziging op: 25-09-2009 22:33