Home Page | TINA&SABIRA HADZIC | FOTO'S/SLIKE | BESTE AKTIE`S | VERSLAGEN VAN TINA&SABIRA HADZIC | Links+Banners+VITEZANI | BESIM&SEAD HADZIC | MEDIA/TINA&SABIRA/CVV ORANJE NASSAU | FAM.HADZIC | HOME PAGE | Haarlem Cup 2007 | Toernooi van Tina&Sabira | De Beleving | VOETBAL LINKS

          Oranje Nassau:trots van het Noorden

Sabira HadzicTalenten klas 3-e jaar Knvb o12,o13,o14,o15,NEDERLANDSE ELFTAL Onder 15 Jaar   Tahira(Tina) Hadzic Talenten klas 3-e jaar Knvb o12,o13,o14,o15,   o17?

Kijk ook op onze andere voetbalsite:WWW.TINA.ISTOF.NL   

Video Talentendag van Heerenveen Vrouwen Sabira Hadzic Klik op :  s.c. Heerenveen

               

                          beneden vlnr 2en 3 Sabira en Tina Hadzic CVV ORANJE NASSAU C1

                             

Districtsselectie meisjes O.15       O.15 district Noord

 

club voornaam naam
Asser Boys Susan Kok
Eenrum Sarah Rijzinga
Emmen Kimberley Heijne
FC Assen Yvette de Groot
FC Ter Apel '96 Anouk Schoonbeek
Helpman Ingrid Schuiten
Oerterp Sanne Huizing
Oranje Nassau Tahira Hadzic
Oranje Nassau Angela Koops
Oranje Nassau Esmee Joosten
Oranje Nassau Sanne Mulder
SC Scheemda Heidi Mulder
SVBO Annie Wolters
SVBO Kim de Vries
Zuidhorn Vesna Veltrop
Trainer Jan Melchers
Leidster Erna Doornbos
Leidster Anneke Engelage
Fysiotherapeute Hélène Nijmeijer-Boer
Standby Speelsters
Be Quick D Simone Kooistra
Donkerbroek Anna De Jong
Leek-Rodenburg Jessie Prijs
Niekerk Anneke Posthumus
Ruinerwold Megan Huisman

bron: E. Koops, februari 2008

 

 Tina en Sabira Hadzic met  Oranje Nassau C1 bij Heerenveen stadion  

Andrew whit his familie North Carolina Beach Trip 2007 (my wife Alison in blue, daughter Rosalia in front) Friends USA Mali 2006 (Rosalia is third from left on back row)  This  recreation  league team only lost 3 games in 32!!!

 Swans Holland 2007                                     Fearless Overbos Leaders (skaj&Ton leiders van S.V.Overbos )

WINAARS OLYMPIC MISSION IN AMSTERDAM 2007 TAHIRA (TINA) HADZIC MET ROLINGCOLLEGE UIT GRONINGEN  

 

Eerste Rij:Jorike Olde Loohuis (Trainster,leidster),Roosje Yard,Esther Van Toledo,Djamila Rozema,Liz Van Der Giezen,Lisa Lemmen,Victor Heikamp,Witske Yspeert,Tahira(Tina )Hadzic,Samantha Maris,Larissa Riemssma,Tinie Laning (Coach)Tweede Rijtje:Atty Eelkema(Trainster,Leidster),Maartje?,Eesmee Joosten,Anna Meijer,Lotte Barmentloo,Petra Schalk,Anna RomeeSemeins,Jantien?,Sanne Mulder                                   

     

  BEKIJK OPNAME VAN TINA&SABIRA HADZIC VAN SBS EN OOGTV OVER MC2

   BEKIJK>>   

Voetbalmeisjes zijn de beste bij Mission Olympic!!

Afgelopen vrijdag 8 juni hebben we met groot succes meegedaan aan de Mission Olympic finale in Amsterdam! Onze meiden zijn de beste geworden van de 400 deelnemende scholen uit heel Nederland!

Nadat we de voorrondes in Zwolle winnend hadden afgesloten zijn we met een meisjesteam uit de 1e en 3e klas afgereisd naar onze hoofdstad voor de landelijke finaledag.

Deze dag werd geopend in het Olympisch stadion door tal van bekende Nederlanders waaronder Erica Terpstra, Bastiaan Ragas, Fatima Moreiro de Melo, Brainpower en Party Squad. Na de feestelijke opening was het zaak om naar de voetbalvelden te gaan en ons beste beentje voor te zetten. Op deze bloedhete, zonnige dag bleek dat voor onze meiden niet zo heel moeilijk. Het leek wel alsof onze meiden minder last hadden van de warmte dan de rest, want ze hebben alle wedstrijden gewonnen zonder ook maar 1 doelpunt tegen te krijgen!! Grote klasse! We moesten de organisatie dan ook beloven dat we volgend terug zouden komen om onze titel te verdedigen.

Van harte gefeliciteerd aan alle voetbalsters!

                RolingCollege Groningen kampioen van Nederland met Mission Olympic Amsterdam

Sabira Hadzic(4-de beneden vrnl) knvb o13  1-ste toernooi Gasselte 2007                 mijn vader,broertjes sead en besim Olympic Stadion Amsterdam

        Tina Hadzic in Olympic Stadion Amsterdam                                              Sabira Winnaar van knvb o13 gasselte 9 juni 2007

Tina Hadzic(eerstebeneden vlnr) winnaar Knvb toernooi in Donkerbroek 2005 en Gasselte 2006 Tina&Sabira bij haarlem cup wij met als team sv Overbos & op foto team uit USA

Voetbalsucces in Zwolle 
Op donderdag 15 maart hebben drie teams van het Rölingcollege meegedaan aan de voorrondes van het NK schoolvoetbal voor middelbare schoollieren. In Zwolle kwamen drie teams van onze school in actie en met goed resultaat.

The School Final op 8 juni 2007  in Amsterdam olympic stadion  met  voetbalklas Rölingcollege en belcampo Kijk verder op:   Mission Olympic       
Altius, citius, fortius!  Huh?! Tja,.. dat is Latijn voor sneller, hoger en sterker. En daar zijn zesduizend jongeren op vrijdag 8 juni in het Olympisch Stadion in Amsterdam druk mee. Zij maken zich momenteel op voor The School Final 2007. Niet zo maar een Finale… Dé Final. Dit jaar weer groter dan voorheen. De voorbereidingen voor dit grootste jeugdsportevenement van Nederland zijn in volle gang. De spanning stijgt. Hoe de opening dit jaar gaat verlopen? Dat houden we nog even geheim! Maar iedereen zal swingend in vuur en vlam staan, dat is zeker.
 
Op vrijdag 8 juni is niet alleen alles in het stadion in Mission Olympic sferen. Ook alles rondom het stadion en in de stad is Mission Olympic! Want deze dag worden de finales in veertien takken van sport gespeeld. Op totaal 20 verschillende sportlocaties in en rondom onze hoofdstad. Maar voordat de strijd echt los brandt is er eerst een spectaculaire openingceromie. Dit jaar echt weer totaal anders dan voorheen.
 
De dagpresentator van dit jaar is Bastiaan Ragas. Hij doet het dit jaar echter niet alleen, maar wordt bijgestaan door niemand minder dan Fatima Moreiro de Melo. Kom en ontdek het zelf! De opening dit jaar is écht spectaculair!
 
Al voor tienen komen de eerste scholen aan bij het Olympisch Stadion. Totaal zijn er dit jaar 124 scholen uit alle hoeken van het land die deelnemen aan The School Final. Scholen uit Alkmaar, maar ook uit Maastricht, uit Emmen en Oss, Rotterdam en Uithoorn, Enschede en Geleen, noem maar op. Ieder jaar zijn er weer nieuwe scholen van de partij. Ben jij dit jaar niet door naar The School Final? Jammer... dat wordt trainen voor 2008!
 
De sportfinales
Dit jaar gaan de jongeren dus de strijd aan in totaal veertien sporttakken. Wil je weten welke dat zijn? Je leest het hier. Nieuw dit jaar is zwemmen, dit onderdeel is in samenwerking met de KNZB toegevoegd aan het programma. Het Sloterparkbad geeft onderdak aan deze finales. Zo'n 80 leerlingen zullen hun beste slagen laten zien. Er wordt in teams gezwommen waarbij naast de vrije slag en rugslag ook een estafette onderdeel uitmaakt van de finale.
 
Het Amsterdamse Bos wordt dit jaar door ruim 1500 veldlopers onveilig gemaakt. Net als anders wordt het veldloop georganiseerd in samenwerking met de Atletiek Unie. Ieder jaar is het weer een enorme klus om een mooi parcours uit te zetten. Er zijn acht categorieën waarin de jongeren strijden om de eer. Het bos is vanzelfsprekend wisselend in ondergrond en hoogte, dus dat levert vast prachtige taferelen op!
 
Sportpark Middenmeer is de voetbal locatie van dit jaar. Bij Tos Actief en Fortius wordt het balletje hooggehouden door totaal ruim 680 voetballiefhebbers. Bijna 300 meiden gaan de strijd aan en wij zijn nu al nieuwsgierig wie van hen met de prijzen naar huis gaan!
 
Bij badminton zijn er dit jaar weer meer finalisten. Waren het er vorig jaar nog zo'n 220. Dit jaar gaat het aantal richting de 280 deelnemers. Voor de organisatie weer een hele klus om alle velden voor elkaar te krijgen. Maar het is weer gelukt!
 
Wil je weten waar de finales van de sporttakken worden gespeeld? Kijk dan hier: 20 lokaties.
 
City
Terwijl de finalisten er alles aan doen om de prijzen in de wacht te slepen, staat The City van Mission Olympic in het Olympisch Stadion. Deze sportstad is speciaal neergezet voor zo'n 400 leerlingen uit Amsterdam. In deze sportstad kunnen zij kosteloos kennismaken met verschillende spectaculaire sporttakken.
 
Het einde
Natuurlijk sluiten we de dag ook met z'n allen af. Dus vanaf 16.00 uur druppelen alle finalisten weer het Olympisch Stadion binnen en kan de afsluiting beginnen. Ook dit jaar hebben we weer een mini-optreden van een topartiest kunnen regelen. Al zingend en swingend sluiten we The School Final 2007 af!
 
Programma
Hieronder nog even het programma in hoofdlijnen:

10.00 uur Spectaculaire Olympische opening met o.a. Erica Terpstra, Bastiaan Raga, Fatima Moreiro de Melo, Gregory Sedoc, Marcel Westen en Bob de Jong.
11.00-16.00 uur Sportief programma
- Sportfinales op locatie
- Mission Olympic The City in het Olympisch Stadion
16.00 uur Afronding sportprogramma's met prijsuitreiking op locatie
17.00 uur Olympische Sluiting met super gaaf mini concert!
17.30 uur

Einde Mission Olympic, The School Final 2007

Maandag    17:30-18:30  Training van Atty Eelkema
Donderdag 17:00-18:00 Training van Jorike Olde Loohuis 

Coach:

Trainer+Leidster

Trainer+Leidster

Tinie

Atty

Jorike

Laning

Eelkema

Olde Loohuis

1. Oranje Nassau C2M 13 11 0 2 33 56 18
2. Appingedam C2 12 10 2 0 32 85 12
3. GRC Groningen C3 13 9 2 2 29 58 19
4. Niekerk C2 12 9 1 2 28 66 18
5. SC Loppersum C1 14 7 2 5 23 52 34
6. Oosterhoek C1 12 7 1 4 22 70 40
7. Helpman C3 14 7 1 6 22 64 41
8. Glimmen C2 14 7 0 7 21 55 44
9. CVVB C2 13 2 0 11 6 33 84
10. Noordwolde C2 11 1 2 8 5 21 44
11. GSV Be Quick 1887 C4 13 1 1 11 4 23 98
12. De Heracliden C2 13 0 0 13 0 6 137 0
| G: gespeeld | W: gewonnen | GL: gelijk | V: verloren | P: punten |
DPV: doelpunten voor | DPT: doelpunten tegen | PM: punten in mindering |

Voetbalklas

Convenant KNVB en Rölingcollege

Voetbalklas van start

Laatste wijziging op: 25-09-2009 22:32