Home Page | TINA&SABIRA HADZIC | FOTO'S/SLIKE | BESTE AKTIE`S | VERSLAGEN VAN TINA&SABIRA HADZIC | Links+Banners+VITEZANI | BESIM&SEAD HADZIC | MEDIA/TINA&SABIRA/CVV ORANJE NASSAU | FAM.HADZIC | HOME PAGE | Haarlem Cup 2007 | Toernooi van Tina&Sabira | De Beleving | VOETBAL LINKS

                 


 

 
 


Oranje Nassau 3 – Helpman 4-1 een nuttige en welverdiende overwinning.
dinsdag 10 februari 2009
Image
© Jan Wolthuis

Er zijn van die wedstrijden die je niet snel meer vergeet en één daarvan was inderdaad onze kansloze uitwedstrijd tegen Helpman (6-1). En ja dat gaf bij ons toch behoorlijke revanchegevoelens.


De wedstrijd begon met zeer verzorgd, geconcentreerd en uitstekend voetbal aan onze kant. Binnen twee minuten werd een levensgrote kans nog door ons gemist. Nauwelijks een minuut later was het Suzanne die vanuit een schitterend genomen corner fraai achterwaarts inkopte.

Helpman was nauwelijks bekomen van de schrik en het tweede doelpunt, na een aantal gemiste kansen/mogelijkheden onzerzijds, viel al weer. Een uitstekende “slidingpass” van Saskia op Monique Remmers werd door Monique zeer koelbloedig (zij heeft daar patent op) afgemaakt.

Na twintig minuten was het echter Helpman die behoorlijk tegengas begon te geven. Steeds vaker leden wij balverlies en Helpman trok meer en meer het spel naar zich toe. Door onder andere prima keeperswerk van Angela Koops (onze toekomst uit de C1) bleef het tot aan de rust bij de twee nul voorsprong.

Wij startten de tweede helft, met een kleine tactische terugzetting, zoals wij ook de eerste helft waren begonnen met uitstekend voetbal naar voren. Na een gemiste kans, in de tweede minuut na rust, was het na vier minuten toch alweer raak. Een schitterende pass van Patricia Regensburg werd op zeer fraaie wijze door Monique verzilverd. Een meer dan verdiende voorsprong op basis van ons veel sterker voetballend vermogen.Wie nu had verwacht dat Helpman in zou storten kwam echter bedrogen uit. Nauwelijks twee minuten later scoorde Lorette Boersen namens Helpman op schitterende wijze de drie één.

Image
© Jan Wolthuis

Vrijwel direct na het doelpunt van Helpman werd bij ON een dubbele wissel uitgevoerd; een geplande dubbele  wissel om zodoende de rust binnen het team te behouden. Ook een wissel die later zuur voor ons uitpakte. Nauwelijks waren de wissels ingezet of Carla Koops werd van achteren op schandalige wijze de wedstrijd uitgeschopt door de aanvoerdster van Helpman. Een donkerrode rode kaart, een rode kaart of een gele kaart bleef uit; dit vanuit het feit dat de scheidsrechter geen kaarten op zak had. Het half uur dat daarop volgde, moesten wij met tien hardwerkende speelsters verder. Wij konden geen druk meer zetten en Helpman was niet bij machte om het ons verschrikkelijk moeilijk te maken.

Patricia scoorde in de achtenzeventigste minuut, vanuit een prima corner van Marjon, nog de geruststellende vier één. Daarna was het aan ons om door middel van hard werken en slim spelen (of niet spelen) de overwinning veilig te stellen. We waren dan ook in dubbel opzicht blij met het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter. Komende zaterdag spelen wij tegen Asser Boys; een uitstekende ploeg met een meer dan uitstekende teaminstelling. Gezien onze “vorm” belooft dit een prachtige wedstrijd te worden.  Heinrich J. Maychrzak (trainer/coach DA3 ON-Groningen) 

Opstelling:
Doel: Angela Koops.
Verdediging: Margriet Timmer, Mariëlle Schür, Saskia van Bruggen en Annemiek Nijp.
Middenveld: Marjon Wester-Stuulen, Patricia Regensburg, Anne-Romee Semeins  en Suzanne Nieuman
Aanval: Carla Koops en Monique Remmers 

Wissels:
Sabira Hadzic  in de 35e minuut voor Annemiek Nijp.
Sanne Mulder  in de 55e  minuut voor Suzanne Nieuman.
Anna Meijer in de 55e minuut voor Anne-Romee Semeins. 

De geblesseerden/afwezigen: Samini de Goeij, Alian Opufou , Mathisca Schaareman, Jet ter Halle, Sanne Tamminga, Linda van Dijk, Monique v/d Veen en Annemarie Kloeze.

Scoreverloop:
1-0       Suzanne Nieuman, 2e minuut
2-0       Monique Remmers, 9e minuut
3-0       Monique Remmers, 49e minuut
3-1       Helpman DA1 , 51e minuut

4-1       Patricia Regensburg, 78e minuut

Meer foto's van Oranje Nassau 3 - Helpman op:
www.vrouwenvoetbalgroningen.nl
 05-10-2008, 13:58
Zaterdag stond voor Dames 1 van MSC-Antaris de zware thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau 3 op het programma. MSC miste twee zeer belangrijke speelster, Nanne Jans (in Duitsland voor haar werk) en Grietje ten Hoor (geblesseerd). Hierdoor maakte de jonge Laura van Dijk (15 jaar) haar debuut in het eerste damesteam als keepster.


In de eerste minuut van de wedstrijd had Nicole Gelmers MSC al op een voorsprong moeten zetten. Zij kreeg twee 100% kansen. In de eerste aanval lobte Patricia van der Molen de bal over de verdediging van ON, daar door kon Nicole alleen richting doel. In plaats van met haar sterke linker been uit te halen, schot zij met buiten kantje rechts, ruim naast. Nog geen 20 sec later kon zij MSC als nog op voorsprong zetten, maar nu was het schot te zacht.
Daarna waren beiden ploegen redelijk aan elkaar gewaagd. Maar in de zeventiende minuut was de organisatie bij MSC achterin even niet goed. De bal werd gemist en de spits van ON kon vrij makkelijk vanaf randje zestien binnen schieten, Laura was te ver uit gekomen om nog iets te ondernemen. Oranje Nassau werd in de deze fase van de wedstrijd wat sterker en speelde vrij gemakkelijk de bal rond. In de zesentwintigste minuut kreeg MSC een vrije trap tegen rond het zestienmeter gebied. Uit deze vrije trap scoorde ON de 0-2. Keepster Laura die de bal makkelijk kon vangen, liet hem helaas los, en daar was de spits van ON als de kippen bij.
MSC  ging daarna op jacht naar de aansluiting treffer, deze kwam er ook in de veertigste minuut. Ramona Jepma draaide randje zestien knap bij haar man weg, maar werd daarna in het strafschopgebied vrij fors onderuit gehaald, strafschop.
Strafschoppen specialist Dimitra Theocharis schot deze beheerst binnen. Beiden teams gingen met een rust stand van 1-2 in het voordeel van ON naar de thee.
Na de rust kwam er een goed ON uit de kleedkamer, want de eerste 15 minuten kwam MSC er haast niet aan te pas. Daarna kwam MSC toch weer wat beter in hun spel, en kregen ook een aantal kansen. Zo kopte Joyce uit een vrije trap van Dimitra net over en kwam Elien de Vries net te laat in lopen bij een voorzet van Andrea Weijdema.
Het duurde tot tien minuten voor tijd dat er weer een doelpunt viel, helaas niet voor MSC. De bal kwam terecht bij de middenvelder Sabira Hadzic van ON C1, en deze schoot van ongeveer 30 meter de bal over de keepster van MSC heen.  Vlak daarna kreeg MSC via Nicole Gelmers weer een kans om te scoren, maar schot kwam op de paal. ON had meer geluk, want in de aanval er op scoorde zij de 1-4. ON  kreeg een vrije trap. De bal kwam via de paal het veld weer in, waar de MSC’ers allemaal bleven staan, daar was de spits van ON er (weer) als de kippen bij, en scoorde vrij makkelijk de 1-4.
MSC gingen gelukkig niet de koppies naar beneden, maar werden de mouwen opgestroopt. Want nog geen minuut later was het 2-4. Elien de Vries die een mooie steek pass op Nicole Gelmers, die hier door vrij voor de keepster kwam. Maar de keepster van ON gooide zich voor het schot, maar via via kwam de bal bij Dimitra Theocharis en die haalde van ongeveer 20 meter uit, 2-4. Na de aftrap gingen de meiden van MSC door, zo kregen ze in de 45ste minuut een corner. Dimitra achter de bal, Joyce onze kopspecialist mee naar voren. Maar dit bleek niet nodig, want Dimitra draaide hem er in 1 keer in, 3-4. Zat de 4-4 er nog aan te komen, helaas niet want ON trapte af en toen floot de goed leidende scheidsrechter Smit af. Helaas bleven de punten niet in Meppel, maar gingen deze keer mee naar Groningen. Volgende week moeten wij naar Groningen (The Knickerbockers 2), dan daar maar proberen weer 3 punten te pakken.
 
 
 
 
 
 
Sabira Hadzic Oranje Nassau 3 -MSC-Antaris Dames1                     Sabira Hadzic in Oranje Tegen MSC ANTARIS DA1 Gewonnen 3:4
Sabira Hadzic ON

           

                                                

BEKIJK>>  wedstrijd van OOGTV     HIER OK VAN   SBS6 Opname  www.belcampo.nl/bronnen/Voetbalteam_Belcampo/index.html

Bondscoach Vera Pauw Makt Opening vanVoetbalKlasVan Rolingcollege Groningen                          NEDERLANDSE DAMES ELFTAAL

                                                                              http://www.knvb.nl/archief/clubs/knvb.nl_clubs__competities/oranje_nassau_trots_van_het_noorden

                 

Oranje Nassau 3 – Heerenveense Boys  1-1
Ook  bij Oranje Nassau kent men momenteel personele problemen en dus werd er maar weer een beroep gedaan op speelsters uit de jeugd. Heerenveense Boys opende de score maar C Junior Tina Hadzic bezorgde de Groningers toch nog een punt.

On 3 - Heerenveense Boys 1-1

Verslag

Oranje Nassau dames 3 – Heereveense Boys

 

Opstelling

Doel: Angela (C1)

Verdediging: Petra (b1), Samini, Kim, Saskia

Middenveld: Yvonne, Jeltsje, Mathisca, Jet

Aanval: Carla, Tina(c1)

Wissels: Djamila(C1) en Samantha(b1)

 

Oranje Nassau bezit nog steeds over een lange blessurelijst! Deze week kwamen Vera en Alian daar ook nog eens bij! Verder moest Jung Hye met dames 2 mee aangezien daar ook een last minute blessure gekomen was.

Hierdoor verliep de voorbereiding voor de wedstrijd  niet echt lekker. Het wachten was op onze jeugdspelers die ons kwamen versterken.

Tina, Angela en Djamila van de C1, en Samantha en Pertra van de B1.

We begonnen dus met een totaal ander team aan de wedstrijd.

 

De eerste helft

Het was hard werken tegen Heerenveense Boys. De passing was onzorgvuldig en we begonnen rommelig aan de wedstrijd. We moesten even wennen aan elkaar. Heerenveense Boys waren gelijk aan Oranje Nassau. Heerenveense boys kwam helaas wel al snel op een 1-0 voorsprong, en goed schot die voor geen een keeper tegengehouden had kunnen worden. Door een geweldig doelpunt van Tina kwamen we toch vrij snel op een gelijkspel. Tina kreeg een mooie pass van Samini de bal stuitte en Tina maakte het met een lobje over de keeper mooi af!

Dit doelpunt gaf ons meer vertrouwen. Er waren af en toe mooie combinaties. Er heerste toch onrust en de tegenstander speelde hard. Carla werd constant aangetikt, ook andere spelers hadden hier last van. Mathisca viel hierdoor geblesseerd uit, en is uitgeschakeld voor a.s. zaterdag. Hoe het verder met haar zal gaan is afwachten. Djamila kwam erin voor Mathisca. Djamila viel goed in en zocht vaak de combinatie met Tina. Yvonne schoot naast uit een vrije trap. Ook Carla kon het net niet vinden uit een vrije trap.

 

De tweede helft

Samantha kwam erin voor Kim waardoor Jeltsje op de back kwam en Samantha op de linkshalf.

De tweede helft was het nog steeds knokken voor de punten. Iedereen werkte hard, er kwam wat meer ruimte op het middenveld doordat de halven breder opgesteld stonden. We kwamen wat meer tot aanvallen toe. Samantha had soms een leuke actie langs de lijn. Tina kwam veel in de bal en zocht de combinatie met Djamila, Jet en Carla. Het liep al wat beter.

Er kwamen wel wat schoten op doel, maar deze waren niet gevaarlijk genoeg.

 

Al met al een rare wedstrijd. Er was veel onrust en het spel was niet van hoog niveau. Iedereen heeft hard gewerkt en met dit team hebben we toch een punt gepakt. Petra, Samantha, Angela, Djamila en Tina hartstikke bedankt! Jullie hebben goed gespeeld, en dat terwijl ze ook al een wedstrijd met hun eigen team gespeeld hadden deze ochtend!. Een extra compliment wil ik geven aan Tina, als ik mocht kiezen was zij de Woman of the Match!

Eindstand 1-1

 

Groetjes Jet

Wedstrijdverslag van Oranje Nassau: Vitesse 63 - ON 3


De reis van vandaag ging richting Koekange. De laatste wedstrijden gaan steeds beter en Oranje Nassau wil die lijn graag doortrekken. We hebben veel personele problemen, maar Heinrich weet toch weer een leuke opstelling uit de hoed te toveren. Deze wedstrijd beginnen we met de volgende opstelling:

 

Doel: Brenda Kuiper
Verdediging v.l.n.r: Saskia, Petra (afkomstig van de B-ers), Samini, Margriet
Middenveld v.l.n.r: Jeltsje, Yvonne, Vera, Mathisca
Voorhoede v.l.n.r: Alian, Carla 

Op het laatste moment kregen wij nog aanvulling van twee meisjes van de C-ers, Tina en Larissa, die na hun eigen wedstrijd nog bij ons aansloten. Zij begonnen als wissel.  

We beginnen goed aan de wedstrijd en we creëren veel kansen. Zo geeft Yvonne een mooi steekbal op Vera, maar helaas ligt de keepster van Vitesse in de weg. ON maakt het spel in de eerste helft en is ook duidelijk de betere ploeg. We zijn vaak gevaarlijk door diepe ballen op Mathisca over de rechter kant en met goede combinaties door het midden. Helaas stuitten we vaak op een blok Vitesse speelsters die ons niet verder laten komen dan de 16-meter. ON weet dan ook niet te scoren de eerste helft. In de rust is Heinrich over het algemeen tevreden. Het enige waar we op moeten letten is de zorgvuldige eindpass en de uiteindelijke afwerking.    

Met het goede spel van de eerste helft in ons achterhoofd, stappen we het veld weer op. We blijven veel druk houden en krijgen uiteindelijk een vrije trap voor hands vlak buiten de 16-meter van Vitesse. Aangezien de scheidsrechter het al drie keer door de vingers had gezien, was dit een terechte beslissing. Ondanks het zorgvuldig neerzetten van de muur door de Vitesse keepster, ziet Carla een gaatje en weet de bal zorgvuldig in het zijnet te plaatsen. Voor ons gevoel eindelijk de treffer die wij verdienden, maar lang mocht het niet duren want Vitesse scoort dan al snel de 1-1. Daarna zijn we de kluts een beetje kwijt en we vergeten het balletje rond te laten gaan. De bal wordt diep gespeelt door Vitesse en door een onoplettendheid in de verdediging komen we ook nog op een 2-1 achterstand.


Carla Koops - Hattrick
Foto: Jan Wolthuis

Toch blijft het gevoel bestaan dat we deze wedstrijd niet willen en hoeven verliezen. We krijgen een corner genomen door Vera en deze komt bij de eerste paal en wordt ingeschoten door Carla. Toch nog de 2-2, maar eigenlijk zijn wij, gezien het wedstrijdverloop, niet tevreden met één punt. Er wordt gewisseld en Tina komt ons versterken. Ondanks haar 14 jaren, doet ze zeker niet onder voor dit niveau. Door haar lengte verrast ze enkel haar directe tegenspeelster. Na een mooie actie geeft ze een mooie steekpass op Carla en die tikt de 3-2 binnen. Carla, die eindelijk af was van haar dikke scheenbeen, heeft die nu ook meteen weer terug, maar krijgt als troost wel een hele mooie hattrick. Waarmee ze niet alleen zichzelf verblijd, maar zeker ook haar medespeelsters. 
 

Ondanks de personele problemen hebben we toch de wedstrijd naar onze hand kunnen zetten al was het zwaar bevochten (ook door de zandlaag op het veld). Ik wil nog even onze toppers bedanken vandaag en dat zijn Tina, Larissa en Petra. Helemaal toppie dat jullie met ons mee wilden doen!!!! Volgende week door met onze opmars, dan thuis tegen Heerenveense Boys.
 

02-12-2006 Be Quick - Oranje Nassau (2 :5)

De 1e helft:
We begonnen de wedstrijd slapjes en kwamen daardoor achter met 1-0. We gingen iets beter voetballen en Djamila maakte een goede actie en schoot de bal achter de doellijn van de tegenstander het was 1-1 geworden we waren allemaal blij. Toch waren we nog niet op ons best en scoorde Be Quick weer (2-1), het was duidelijk dat we met het spel van de tegenstander mee gingen. Daarna kregen hun ook nog een penalty maar die was niet terecht want de nummer 9 van hun struikelde over zijn eigen voeten. Hij nam de penalty en schoot hem in de linker hoek. Onze keeper Victor dook de goede hoek in maar kon er niet bij. Maar de nummer 9 van hun schoot ……………………………..op de paal J. Daarna waren wij aan de beurt Djamila of Esmee schoot op doel maar de keeper redde maar toen kwam Tina eraan en schoot hem in het doel. De stand 2-2 . Zo gingen we de rust ook in
De 2e helft:
In de 2e helft waren we erg goed aan het voetballen veel beter dan de 1e helft en we kregen ook veel meer kansen Esther kreeg de bal aan haar voet en scoorde de stand
2-3. De tegenstander kreeg niet meer veel ruimte voor het voetballen en daardoor had onze keeper Victor niet heel veel meer te doen in de 2e helft. Het steeds beter met ons en Lotte scoorde ook nog eens de 4e. We kregen heel veel kansen Samantha had een paar mooie loopacties waardoor ze een paar kansen kreeg helaas gingen ze mis. Maar toen maakte iemand van Be Quick hands in het strafschop gebied. We kregen een penalty en Esther knalde die er mooi in de.(5-2) Het was een geweldige wedstrijd ook al ging het in de 1e helft niet zo goed in de 2e helft ging het SUPER!! Klasse gedaan meiden. Weer 3 punten erbij
.
Larissa Riemsma

naam: Verslag Mc2
Datum: 08-12-2006 18:44
Website:
Bekijk
25-11-2006 Oranje Nassau C2M - Glimmen C2 (4-2)
Binnen 5 minuten wist esmee te scoren ze schoot de bal langs de keeper in het doel . 1-0 voor er waren in middels 10 minuten voor bij gegaan de Glimmen weet te scoren door een countertje . 1-1 ineens kreeg O.N een dipje we speelde geen goeie ballen meer naar elkaar het was een beetje slap en daar maakte Glimmen gebruik van ze scoorde, eigelijk had victor de bal klemvast alleen de scheidsrechter had het niet gezien :P. 2-1 daarna pakte O.N de draad weer op en wist te scoren Samantha schoot de bal mooi over de keeper heen en de keeper was kansloos . 2-2 daarna speel O.N goed en wist nog een te scoren Lotte maakt een aktie langs de verdediging en scoorde . 2-3 en met die stand gingen we ook de rust in. De 2de helft waren wij de betere ploeg de tegenstander werd een beetje pissig en ging niet meer normaal voetballen en maakte veel overtredingen . Esther wist een superr mooi doelpunt te scoren uit een vrije trap !! 2-4 en met die stand is de wedstrijd geëindigd.
EEN MOOIE OVERWINNING VAN O.N

Groetjes Sanne Mulder.

Verslag Mc2
Datum: 08-12-2006 18:43
Website:
Bekijk
naam:
18-11-2006 Oranje Nassau  - Oosterhoek C1 (5-4)
Zaterdag 18 november moesten we thuis tegen Oosterhoek C1.
Om half elf begon de wedstrijd, wij hadden de aftrap.We begonnen goed en creëerden veel kansen, maar schoten hem er niet in. We probeerden goed de spits in te spelen en Corinne kreeg vaak de bal. Maar Esther scoorde de eerste goal! Daarna kreeg Tina de bal en schoot ze op goal, en hij zat!! Vlak voor rust had Oosterhoek een goede actie waardoor ze konden scoren en maakte een goal: 2-1.
In de 2de helft had Oosterhoek aftrap. Ze hadden goede passes en konden voor de goal komen waardoor er werd gescoord en helaas daarna nog één…
Toen kreeg Lotte de bal maakte mooie acties en vervolgens scoorde ze een goal: 4-3. We kwamen goed terug in de wedstrijd ondanks dat de jongens van Oosterhoek soms sneller waren. Oosterhoek maakte een overtreding waardoor wij een vrije bal kregen, Esther benutte deze kans en schoot hem mooi voor de goal, Oosterhoek maakte eigen goal!! Het stond weer gelijk! Vlak voor tijd maakte Tina de mooiste goal van de wedstrijd, een goeie kopbal links in de kruising! Vlak daarna floot de scheids af, gewonnen!! En ook dit keer werden we goed aangemoedigd door het enthousiaste publiek! 5-4 voor Oranje Nassau!
Groetjes,
Anna Meijer.
 

Naam: Verslag Mc2
Datum: 08-12-2006 18:41
11-11-2006

11-11-2006 De Heracliden C2 - Oranje Nassau  (0-11)
 De Herecliden - Oranjenassau:
De 11e van de 11e wonnen wij met 0-11.,
Naar een moeilijke start Kwam sanne als verdediger met de eerste doelpunt.
Het was moeilijk voetballen we kregen geen ruimte genoeg.
De spits konden we moeilijk berijken.
Maar toch scoorde we voor de rust
nog 4 goals er bij.
We gingen met 0-5 de rust in =D
Na de rust hadden we nog veel kansen.
Maar niet alles ging er jammer genoeg in.
Lotte, Esmee, Sanne, Tina, & Corinne Hebben allemaal gescoort
Zo kwamen we op de eind stand 0-11
Iedereen klasse gedaan en ga zo door!
En niet te vergeten victor die de 0 heeft gehouden!


Samantha Maris.

Naam: Verslag Mc2
Datum: 08-12-2006 18:40
Website:
Bekijk
04-11-2006 Oranje Nassau  - Be Quick C4 (6-0)
Op zaterdag 4 november moesten we tegen Be Quick C4. Ondanks dat we de wedstrijd van vorige week hadden verloren stonden we toch weer met een blij gezicht en Veel zelfvertrouwen op het veld. De Scheidsrechter floot, wij namen de aftrap. We begonnen een beetje rommelig omdat we de tegenstanders denk ik toch een beetje hadden onderschat vanwege hun redelijk lage competitiepositie. Uit de eerste helft hebben we toch nog 4 Doelpunten kunnen halen. Die waren van: Djamila, Esmee (2x) en Anna. De 2de helft nam Be Quick de aftrap, Weer startte we een beetje rommelig maar daar kwam verandering in. We werden wat veller en Esther kwam erin, Haar eerste actie werd gelijk een succes: ze scoorde! Ook scoorde Lotte daarna nog. De wedstrijd werd dus terecht met 6-0 gewonnen.
Wij stilletjes maar hopen dat Appingedam en Niekerk hadden verloren zodat wij weer eerste zouden staan, maar jammer genoeg was dat niet het geval. Appingedam had met 3-0 gewonnen van GRC Groningen en Niekerk had met 8-0 gewonnen van CVVB
.

Groetjes Lisa.

Naam: Verslag Mc2
Datum: 08-12-2006 18:38
Website:
Bekijk
28-10-2006 Niekerk C2 - Oranje Nassau  (2-0)
Zaterdag 28 oktober namen wij de aftrap in Niekerk, van de wedstrijd NiekerkC2-O.N C2.
We hadden de week ervoor geen wedstrijd gehad en hadden dus veel zin om weer op het veld te staan! Niekerk stond op de derde plek, wij op de eerste, een spannende wedstrijd dus. Het was al snel te merken dat wij technisch wat beter waren, maar Niekerk toch wat feller en sterker was. In de eerste helft werd er door de thuisploeg gescoord, helaas. Dus we gingen met een achterstand de rust in. Helaas werd er ook de tweede helft weer door Niekerk gescoord. Dit keer was het niet helemaal verdiend, we speelde beter dan de eerste helft en dankzij ondermeer Lotte en Sanne een stuk feller. De Scheids liet ons niet heel erg lekker door voetballen en floot iets vaker dan nodig was. Hoe dan ook, we hadden gewoon moeten winnen. Jammer, de eerste wedstrijd die we verloren, verloren we met 0-2!!!

Groeten Jantien

Naam: Verslag Mc2
Datum: 08-12-2006 18:37
Website:
Bekijk
 
14-10-2006 Oranje Nassau  - Helpman C3 (3-2)

1ste Helft.

 We begonnen de eerste helft met de aftrap. We begonnen niet al te goed.

We creëerden niet veel kansjes totdat er een corner kwam die Esther nam. De bal ging voor de keeper langs waardoor Djamila hem er in kon trappen. Toen begon Helpman met de aftrap en kreeg een klein kansje maar die leverde hun niets op.Toen wij weer aan de bal waren kwam er weer een corner uit voor ons, waarop Esther weer de corner nam, de bal weer voor de keeper langs ging zodat Djamila de bal er weer in kon schieten. 2-0!

Toen Helpman de aftrap nam hadden ze een kans en maakten ze er 2-1 van.

Vlak daarna gingen we de rust in met een goed gevoel.

 2de Helft.

 De 2de helft begon Helpman met de aftrap. Wij hadden de bal al snel veroverd en begonnen sterk aan de bal. We kregen een vrije trap, die Petra nam. Ze schopte de bal rond  de  zestien, waar Esmee de bal aan nam en schoot op het doel…de bal ging nét over.

We creëerden nog een paar kansjes maar de bal wilde er maar niet in.

Toen Helpman iets sterker begon te worden , kregen ze de bal , en scoorden 2-2.

ON nam de aftrap en er kwam een goed samenspel waardoor Sabira de bal speelde naar  Esmee en die maakte er 3-2 van!

Er werd nog even leuk gevoetbald maar vlak daarna vloot de scheids af.

Een verdiende overwinning: 3-2
Groetjes,
Esmee Joosten

Naam: Verslag Mc2
Datum: 08-12-2006 18:35
30-09-2006 Oranje Nassau  - CVVB C2 (8-1)
Zaterdag 30 september was het zover onze 4de competitie wedstrijd tegenstander: CVVB
we begonnen om 10:30 uur aan de wedstrijd Oranje Nassau C2M-Cvvb C2 de eerste paar minuten werd er goed gespeelt en we begonnen fel aan de bal dus konden we paar actie's maken en kregen we paar kansen waardoor Esther de kans kreeg om te scooren..en toen was het 1-0 voor ons ...de tegenstander kreeg weinig de kans om te scooren toch kregen ze paar keer kleine kansjes maar dat leverde niets op. later door een mooi samenspel van Lotte,Esmee,Esther Kon er weer makkelijk gescoord worden en toen was het voor ons 2-0 (doelpunt gemaakt door Esther) ..
Later kon Lotte ook nog een doelpunt scoren .later floot de scheidrechter en was de eerste helf voorbij
in de begin van de 2de helf begon het wel goed en de tegenstander kreeg een kans waardoor een goede redding van onze keeper Victor noodzakelijk was, maar het leverde niets op .we konden verder en we kregen kansen en er werden weer mooie actie's gemaakt waardoor Lotte weer Kon Scooren het was 4-0 voor ons. Later werd er weer gescoort door een mooie actie's van Lisa .later kreeg de teganstander een kans waardoor hun 1 doelpunt konden scooren maar we gingen door met onze goede positie spel die wij goed hebben gebruikt tegen onze tegestander en daardoor levert ons deruime winst op,dan komt nog een snelle aktie van sabira en anna waar djamila mooi kon afronden en ons kon brengen naar onze verdiende winst van 8:1 na afloop van die wedstrijd was te merken enorme blijschap en blije gezichten van onze spelers en zeker onze beste leiders Jorike,Atty,Tinie die ons goed gechoacht hebben wij zij erg trots op onze leiders en zeker ook onze ouders die altijd bij de zijlijn staan om ons te aanmoedigen.ik wil zeggen: meiden kom op naar die volgende wedstrijd en veel succes...wij gaan der voor!!!!
Groetjes Tina Hadzic

Naam: Verslag Mc2
Datum: 08-12-2006 18:33

23-09-2006 Loppersum C1 - Oranje Nassau  (1-3)
Zaterdag 23 september was het dan alweer zover de 3de wedstrijd, Tegenstander: Loppersum C1
We begonnen om 11:15 aan de wedstrijd Loppersum C1 - Oranje Nassau C2 De eerste paar minuten was de wedstrijd van allebeide kanten niet spectaculair, Toch pakte Loppersum C1 de wedstrijd beter op dan dat wij deden daarom maakte hun ook 1-0 .Desondanks gaven wij de moed niet op en maakte daarom aan het eind van helft 1-1 door een doelpunt van Tina, Daarna gingen we de rust in.
In het begin van de 2de helft was het nog wat rommelig maar daarna gingen wij beter spelen en kwamen op 2-1 voorsprong door een doelpunt van Esther en we gingen maar door mooie acties die net geen doelpunt opleverden , maar dan wat voor het einde werd het 3-1 door een doelpunt van Esther en het was nog even spannend, Loppersum kwam er nog een aar keer door maar steeds geen doelpunt en toen floot de scheidsrechter af en was het een feit: Oranje Nassau C2 - Sc Loppersum C1 3-1
Groeten Victor Heikamp

Uitslagen,Standen

 

G W GL V P DPV DPT PM
1. Oranje Nassau MC2 11 10 0 1 30 51 16 0 
2. Niekerk C2 10 8 1 1 25 60 11
3. Appingedam C2 9 7 2 0 23 57 10
4. GRC Groningen C3 10 7 1 2 22 48 11
5. Helpman C3 12 6 1 5 19 40 35
6. Oosterhoek C1 10 6 0 4 18 54 34
7. SC Loppersum C1 11 5 2 4 17 42 24
8. Glimmen C2 11 5 0 6 15 42 40
9. Noordwolde C2 9 1 2 6 5 18 35
10. GSV Be Quick 1887 C4 10 1 1 8 4 19 57
11. CVVB C2 10 1 0 9 3 18 63
12. De Heracliden C2 11 0 0 11 0 5 118 0 

                     Tahira Hadzic benede3-e van rechts                                                        Hadzic Sabira 4-e bvlnr knvb selectie o13
                      

Laatste wijziging op: 30-01-2007 16:0
Laatste wijziging op: 25-09-2009 22:30